ANKARA / ÇUBUK - Atatürk Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Bu projenin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamaktır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I. dönem karne heyecanı okulumuz genelinde heyecan ile karşılandı. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğlenecekleri ve dinlenecekleri bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Ara

1.dönem 2.sınav tarihleri ve sınav senaryoları..

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı yayında.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiştir. Aşağıdaki linklerden Yüzüncü Yıl Marşına ulaşabilirsiniz.

Kas

OKULUMUZ CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL KUTLAMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.