ANKARA / ÇUBUK - Atatürk Ortaokulu

Ankara İli 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Konu-Soru Dağılım Tabloları

2024 İOKBS (Bursluluk Sınavı) BAŞVURULARI BAŞLADI

Ülke geneli ortak sınavlar kılavuzu

Ekm

Ortak sınav senaryoları paylaşılmıştır. Seçilen senaryoya göre ortak sınavlar yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sayın Velilerimiz

1.dönem 1.ve 2.sınav tarihlerimiz paylaşılmıştır.

Sınavlarda açık uçlu ve kısa cevaplı sorular sorulacaktır.

Sınavlara ait kazanım tabloları okulumuz web sitesinde yayınlanacaktır.

Ekm

21 Ekim cumartesi günü saat 11:45'te okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.

21 Ekim cumartesi günü saat 12:30'da okul geneli veli toplantısı yapılacaktır.

Eyl

Atatürk Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri Çizelgesi

Ağu

DYK başvurularınızı https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresinden yapabilirsiniz.

Ağu

Okulumuz Çubuk´ta açılan ikinci okul olarak 1964-1965 eğitim yılında bugünkü Şehit Piyade Üsteğmen Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu binasında eğitim öğretime başlamıştır. Bu binanın daha sonra ortaokul olması sebebiyle okulumuz 1988-1989 eğitim öğretim yılında Çubuk merkezde bulunan Atatürk Mahallesinde yeni yapılan şu anda Atatürk İlkokulu´nun bulunduğu binaya taşınmıştır. 1988- 2007 yılları arasında sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim yapılmıştır. 2007 yılında 24 derslikli ek binanın yapılması ile tam gün eğitime geçmiştir. 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren 12 yıllık zorunlu eğitime geçiş ile okulumuz Atatürk Ortaokulu adıyla 24 derslikli şimdiki binasında eğitim öğretime başlamıştır. Şu anda bir müdür, bir müdür yardımcısı, 27 öğretmen ve 335 öğrenci ile öğretime devam etmektedir.